Wednesday, March 16, 2011

Mesti tunggu dan lihat..K !

Salam hormat buat semua kenalan dan pengunjung yg budiman..
Masa lunch time semalam teman terbaca ttg berita bulan ni...
So walau pun ramai yg telah membacanya..
teman rasa terpanggil utk menyimpan dan berkongsi pengalaman pada kali ini..
mengenail bulan ini.. lagi
Jangan lepaskan peluang ini utk kita sama melihat bertapa Agungnya kekuasaanNYA...
Bertapa kerdil kita dalam mengisi usia yg semakin berlalu...

Perbezaan jarak lebih kurang 50KK km menghasilkan size yg jelas lebih besar..
besar mana?
berapa bezanya?
sama2lah kita nanti dan lihat sendiri nanti..
Hhhmmm.. sama2 tunggu ye  .. bila?
19 march..

11 comments:

al-lavendari said...

salam.

sama-samalah kita tunggu.
saya pun dah lama menunggu update dari awak sejak cerita mentarang dulu.

apa khabar ?

semoga sihat2 hendaknya.

ch@ said...

tak lama je lagi, kena tunggu dan melihat.

Lana~Bulu said...

TQ,,P.Ngah..sihat adanya cumaa....
hmm..
Ch@..kita nanti sama2 ye.. tempat biasa..dimalam hari..
siang? bulan ada tapi tak nampak..hhee

Zura said...

kejadian alam yang kite xduga..

Lana~Bulu said...

x duga kan,...zura
SubhanaAllah..

Aanas said...

salam rodong.. lama tak bersiaran..
koi mintak maaf ler, sebab lama bebeno tak jengok dunia luo, akceli kenapa 19hb nanti, ada apa ekk? kalo boleh koi taknak ler terlepas apa2.. :)

cemomoi said...

jadi pungguk rindukan bulan le nanti ni

Lana~Bulu said...

Aanas.. moh kita lihat mak bulan pulak kali ni...
cemomoi: bukan rindu lagi ..bahkan sayanggg gitu...hee

Nida said...

Amboi Pak Lan... bercuti dalam pantang ek...

Nak habaq ni, bila Nida buka blog Pak Lan, ada Malware Viruslah.. ni pun sebelum sempat loading habis Nida buat stop, tu yg boleh komen.. kalau tak depa tulis " Malware Detected"

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam...
betul kata blog ini...
engkau laksana bulan kata p.ramlee

ummu said...

assalam,sunnguh besar kekuasaan ALLAH...

Member2 Yang Dihormati..

luahan. .

u r invited

Kembalilah lagi, Ramadhan !



Frenz Media