Tuesday, May 03, 2011

JAWAP LAH.... ADA KE SALAH SATU ANTARA NYA...?

Teman cuma copy & paste je dan letakkan photo sekadar hiasan.
Tak de tambah apa2 pasai perkara yg dibincangkan dibawah ni...
bukan semuanya bersetuju dan tak menolak semuanya..
17 SEBAB WANITA LAMBAT KAWIN

1. Tiada pegangan ugama langsung - lelaki akan mencari wanita yg mempunyai asas agama sebagai isteri tetapi mrk suka wanita yg tiada agama sebagai gf

2. Terlalu tinggi

3. Cantik tetapi tidak menarik

4. Cantik tetapi tiada karisma sebagai isteri/ibu

5. Terlebih solek

6. Terlebih umur

7. Terlebih kaya

8. Pendidikan tinggi

9. Terlebih sosial

10. Tiada pekerjaan tetap

11. Pembohong

12. Fashion terlalu branded

13. Gemuk / Badan Saiz besar - lelaki kurang berminat dgn wanita

14. Kuat merajuk

15. Banyak cakap

16. Banyak Penyakit

17. Selalu naik angin / pemarah Jangan marah ini adalah kenyataan hidup skrg.

Kalau x percaya cuba tengok diri sendiri terutama yang dah berusia tapi lum kawin, pasti salah satu sebab di ats ada pada diri kitaAkhir sekali apa-apa pun sikap wanita , lelaki saja yg berkuasa menentukan nak kawin atau tidak . Hebat atau cantik macam manapun kalau lelaki tidak berminat dia tidak boleh buat apa-apa .

Thank you and regards,

RAHIMATUL AIZAMIAH CHE' RAHIM @ MIA

6 comments:

ch@ said...

erm, agaknya kita ni kategori yg sebaliknya la kan? sebab tu la dah kawen. hahaha... nak interframe. :)

al-lavendari said...

lama awak tak update ?

satu lagi yang bila buka mulut jek menyakitkan hati !

Lana~Bulu said...

Alhamdulillah ch@...

Lana~Bulu said...

HHee hee..Pak Ngah buat teman tergelak je..Itu adalah nukilan dari sorang pompuan tu..P/Ngah..hhee

cemomoi said...

kena bratur nak interview dulu

Lana~Bulu said...

hhee..cemomoi..kita nak beratoq sama ke..hee

Member2 Yang Dihormati..

luahan. .

u r invited

Kembalilah lagi, Ramadhan !



Frenz Media