Sunday, May 23, 2010

Anda teliti?

Sekadar melihat siapa yg lebih teliti dalam permerhatiannya. Sekiranya anda memilikinya pun maybe anda, tuan2 dan puan serta rakan-taulan kurang berminat dok 'peghati' atau dok pi 'belek' satu2 kan.. Cuba lihat photo yg teman lampirkan ..cuba agak dari persekitaran 'plate number' belakang kereta tersebut..
Apakah jenama kereta tersebut dan modelnya..
Jawapan dan photo yg lebih jelas akan berikan pada n3 yg akan datang.. Cuba dulu okay..TQ
Perbezaan Pendapat adalah Rahmat!

9 comments:

cemomoi said...

lama tak bersiaran bang.. sihat ke?

n3 ni membuatkan teman tepaksa g tengok keta.. rasanya cam myvi je.. pakai keta dah bertahun tapi tak pnah kesah ke menda-menda gini

azieazah said...

Hmmmm macam kat persekitaran Kuala Tunjang jerrr...
model keta? mungkin Honda Accord atau Hyundai.

mohdandmeriam said...

alam lan..eh duk perhatikan tak boleh tekalah jenis keretanya..payahlah cuma nampak sikit belakang ni..

Acik said...

Salam..
Tak berapa tahu jenis kereta tp mungkinkah alza? Entah..teka je.

DDrfauziah said...

Aslmkm Lan.
La ish! Dok ajak main teka teki pulak dah! Kak G mmg tak ambik pot pun dlm hal2 lagu tu ... janji kereta jalan! Hahaha ... seronok2 teka boleh jugak la ... kereta Waja atau jenis2 proton dlm perjalanan dekat kawasan2 kampung kampung kot! :)
Lan sihat? Dua hari lepas Kak G mai sini, tp takdak update ... ingat nak tinggal msg dlm chatterbox, pun tak boleh sbb tak keluar pun! Tak tau pasal apa!

DDrfauziah said...

Aslmkm Lan.
Hmm, mai lain pagi2 ni pasai rasa 'catch' dlm teka teki Lan pastinya dlm no plet tu! Semalam pasai dah lewat sgt, malas nak patah balik. Hahaha saheh! ... nombor plet palsu!!! 'X' tu mana sah???

DDrfauziah said...

Aslmkm sekali lg Lan ... Hahaha! salah rupanya ... dok jengok keluar tingkap ada kereta dgn plet WAX lalu depan rumah! :)

ch@ said...

mcm kelisa je, hihihi!

LanaBulu said...

hheee..
hhmmm..
maaf kerana beri ????..naaa
nanti teman berikan dalam n3 sebagai jawapannya..
sabooo..naa

Member2 Yang Dihormati..

luahan. .

u r invited

Kembalilah lagi, Ramadhan !



Frenz Media