Monday, March 22, 2010

AP Najib Nikah lagi..

Tanggal 18 March 2010 menjadi detik kenangan bersejarah buat raja sehari .. sempena hari kenduri mereka juga menyambut hari ulang tahun kelahiran yg sama buat kedua2 mempelai..
Tahniah buat Najib (Anak Penakan) dan Zaitun. Muafakat ahli kariah menjayakan majlis dan menghimpunkan sanak saudara serta kenalan jauh dan dekat.
Hati menjadi ceria bila cinta bertaut ikatan yg sah sebagai suami~isteri.. hiduplah dgn bahagia bersama zuriat yg bakal mendatang .. InsyaAllah..Mana pulak pi..bini aku ni..tadi ada kat sebelah.. tup2 dah hilang pulak.. "ni yg rasa ngantuk ni.."Haa.. ini lah Cikgu Razaq (pun Anak Penakan)..camera man yg diimport khas dari Sabah.. Sampai terduduk letih.. apa tidaknya dari malam.. pagi..tengahari ..petang dan jumpa malam kembali.. dah dua hari lagu ni.. merakamkan gambar kenangan dua mempelai raja sehari..
P/s- pada sesiapa yg memerlukan khidmatnya bolehlah contact teman.. tapi 25 %.. hee !!

9 comments:

Arif Omar said...

terkejut. ingatkan pm tadinya.

zue said...

skrg ni org buat kerja kahwin dah x kira hari minggu lagi janji cuti sek je kompang.

selamt pengantin baru buat anak penakan..najib dan zaitun.

mohdandmeriam said...

salam lb, terkejut betul tenguk tajuk..cepat2 scroll down..hehehe..anak penakan rupanya..yalah zaman VVIP kahwin, tapi mak cik rasa PM kita tak berani nak kahwin lain kan..

Che' Pit said...

tahniah n selamat pengantin baru buat AP LB..

semoga berbahagia ke anak cucu

Alimaz-Kembara Terasing said...

mati2 ingatkan pak najib tadi....

LanaBulu said...

Tuan AO..kawin tu tak salah tapi..mustahillah PM tu nak kawin lagi..semangat je kot..hee

Ha ah..kan Zue..depa main suka2 depa saja..janji ngam dgn date depa..kita ni terpaksa extra 3 hari,...bercuti..tapi tak la jugak..bukan selalu pun..anak2 yg paling syok sbb boleh balik umah tok depa..hhmm

M&M..mana berani kawin lain..tengoklah kak rosmah tu..semangat gitu..heee..

TQ..CP..
Kita tu bila lagi..?
nanti sampai lah tu kan..!

AKT..maaf kiranya terkejut tapi bukan selalu pun kan..hheee..

azieazah said...

Saya tak pernah jemu makan nasi di rumah orang kahwin..

yang best jika dapat layan karoke.. hahahaha.. bukan nak nyanyi, tapi selalunya depa mainkan lagu lama-lama...

cemomoi said...

najib, najib... nikah juga kamu... moga bahagia membawa ke syurga.. aiii cepat beno ngantuknyaaa

LanaBulu said...

Azieazah..teman pun suka pi kenduri ni..tapi kadang bunyi depa yg berkaraokay tu terlalu bising dan sikit mengganggu ..terutamanya boleh merosakkan system pendengaran kanak2...sepatutnya depa kena slow down lah sikit..mmg syok nostalgia lama ni..

itulah kelakarnya..AP yg sorang ni..cemomoi..
Cikgu Najib .. yg pastinya depa laa ni tak kemarau lagi..heee..

Member2 Yang Dihormati..

luahan. .

u r invited

Kembalilah lagi, Ramadhan !



Frenz Media