Monday, February 22, 2010

Hairan..?!?


Memang hairan sekiranya anda para sahabat yg menjenguk tapi tidak terlintas untuk 'klik' dan melihat apa yg terkandung disebalik address yg diberikan di atas tu.

Lebih menghairankan bila yg melihat tidak memberikan sebarang reaksi ..lebih2 lagi buat diri sendiri..

Tak menghairankan sekiranya yg saudara2 klik tu adalah ciptaan atau susunan mahupun nukilan anda sendiri.

TQ kerana memberikan perkongsian yg baik utk kita bersama buat hari ni..

9 comments:

azieazah said...

Salam Bang LANABULU...
pekabar? Sihat?

Memang hairan.. sbb URL tersebut buat U-Turn balik ke web anda...:)

hehehehe...

kakcikseroja said...

hairan juga ni...

dah masuk, tapi tersangkut...

harto said...

Subhanallah.... terima kasih sahabat atas pencerahannya, semoga Allah SWT selalu memberikan keberkahan serta kemudahan dalam segala urusan kita semua .... amin.

sukses selalu & tetap semangat..... salam ukhuwah

secangkir madu merah said...

alhamdulillah...mudah2an kita semua mendapat hidayah dari Illahi...

cemomoi said...

heran... memang heran.. heran kat diri sendiri yang sokmo kehairanan walaupun yang dia buat tu bukan le heran sangat... heran betul kita ni

shaniza said...

Salam..
Hairan sebab banyak kali dpt peringatan ni, tp masih nak baca sampai habis. Hairan juga sbb walau dh baca banyak kali tapi rasa diri masih kurang mengingati Allah...

Hanz_Azdi said...

ya it don't work 4me... amacam ni? please ... habaq camna nak buat?

kuina said...

sy tak leh buka link tu...

LanaBulu said...

Buat sahabat2 semua..
Terima kasih kerana menjenguk dan klik..ada yg boleh dan ada yg sebaliknya..
biasanya klik je dan kalau software PC kita okay..boleh lah melihatnya tu..rezekilah gamaknya kot..
Moga2 boleh membaca juga pada klik yg seterusnya nanti..bersabar dan cubalah lagi..
Mmg kia ni hamba yg lemah pun sering alpa..selalu tersasul perhiasan dunia..menjadikan kita lalai..bertuahlah sesiapa yg dipilih Allah swt..
berdoalah agar kita semua termasuk dalam lingkungan RahmatNya...
InsyaAllah

Member2 Yang Dihormati..

luahan. .

u r invited

Kembalilah lagi, Ramadhan !



Frenz Media