Thursday, January 28, 2010

STORM..

As salam..
Selamat sejahtera buat semua pengunjung..
Sedara mara..
Sahabat handai..
Rakan taulan.. & member maya..
Teman minta maaf kerana kesebokan (ISO Audit)
menyempitkan ruang utk memberikan N3 ..
juga menjengah serta tinggalkan komen kepada blog2 rakan2 semua..
Bila ribut taufan kesebokan ini reda.. kita akan berjumpa lagi ..
InsyaAllah.
Salam hormat ..
Maaf zahir batin!

Perbezaan Pendapat bukanlah Per p e c a h a n !

12 comments:

Nida said...

Salam Pak Lan..

Ingatkan storm riders mana tadi... mana ler tahu kot2 teman di sana nak jadi pelakon Storm Riders.. teman di sini suka bebenor cerita tu..

p/s: apa2pun selesaikanlah dulu kerja tu.. kami sabar menunggu :)

cemomoi said...

ye betui tu... selesaikan keja tu dulu... sesok napas bila kena odit tuuu

azieazah said...

Moga ribut tofan tu tidak berjangkit pada yg lain.. esp. saya... sbb saya nak cuti nii..:D

tetiba teringat filem dan buku ALI TOPAN..

Storm Riders? tengok filem tu sampai 4,5 kali.. ada Aaron Kwok maaaa...!

Nida said...

Kak Azie..

Saya suka tengok Aaron Kwok sebenaunya.. bukan ler cerita tu sangat, tapi kenalah berselindung disebalik cerita, takut cik abang jeles..hehe

shaniza said...

Salam..
Dulu suka gak tengok aksi Aaron Kwok tu tp skrg suka tengok hero korea pulak...

Pernah gak ISO Audit ni menyerang sekolah saya...tension habis!
smoga berjaya...chaiyok!!

secangkir madu merah said...

salam ziarah...

maaf zahir batin jugak..

NJ said...

salam LB

patut duk sengap x dak n3 ni..kak N tgok gambaq ingat kot ada storm kat mana ka dah...sekali LB yg kena storm keja rupanya..
apapun harap LB sabaq dan settle down keja yg byak tu dgn lancaq..

siti murni ishak said...

Kasi ribut tu reda dulu..saya baru lepas ISO internal audit hari isnin..esok ada training session lagi!

IRIS said...

Salam LB..


Its ok....kelak bersua lagi. =)

zedmagel said...

Salam Saudaraku Lanabulu,

Biase le dah rutinenya begitu, jika ada masa senggang, akan bertemu masa sempit dan sulit. Dah reda ke sekarang?

abu muaz said...

Salam tuan. Kerja dulu, free,free nanti mai kita lepak balik.

LanaBulu said...

Buat rakan2 semua..teman singgah sekajap ..
masa rehat utk menghilangkan rindu dgn idea2 yg di n3 oleh rakan2 semua..
Terima kasih kepada masa yg diberikan utk menjenguk dan mengomen..
nanti teman akan ziarah semula..

Nida..cemomoi..azieazah..shaniza..SMM..kak NJ..CT murni..iris..zedmagel..&..abu muaz

Member2 Yang Dihormati..

luahan. .

u r invited

Kembalilah lagi, Ramadhan !



Frenz Media