Saturday, May 07, 2011

Berita kematian Osama atasi perkahwinan diraja

Berita kematian Osama atasi perkahwinan diraja

Secara peribadi.. teman memang tak hingin pun nak tengok upacara perkahwinan tu..
Apa tidaknya.. dah tak 'fresh' lagi dah... kalau macam Lady D dulu terasa juga macam memasuki alam perkahwinan
pasai masih lagi muda .. dan tak de lah 'terhegeh-hegeh' dok kehulu-kehilir bersama tak kira siang dan malam..
Itu pun mendapat liputan seluruh dunia.. termasuk tv kat negara kita siap buat siaran langsong lagi...
hiisss .. sedangkan Formula 1 siaran tertunda pun tak dak .. haaii.. separuh geram gak nihh.. semuanya dikebas astro je..
Semua rumah kat negara kita pasang 'belanga' tu ke..? hhmm.. Rakyat didahulukan.. alahaiii..

Perbezaan Pendapat adalah Rahmat!

4 comments:

ainnoraini said...

saya tak tengok pun perkahwinan diraja tu...tak sempat...

Lana~Bulu said...

Lagi elok tak tengok...
perkahwinan yg menghebahkan 'bahawa hidup boleh berzina ' then kawin...

Zura said...

xtgk pun sbb xminat sgt..baca pun dr blog2 mber je...

Lana~Bulu said...

ha ah kan...disamping ziarah blog rakan dapat juga maklumat ut kan..bijak3..

Member2 Yang Dihormati..

luahan. .

u r invited

Kembalilah lagi, Ramadhan !



Frenz Media