Wednesday, June 30, 2010

South Africa 2010

Dulu depa dok heboh dgn slogan,,
makan bola..minum bola..tidoq bola.. semua bola..
Itu jugalah musim bertahajud malam..hee..
Adakah anda mampu dok melangut bola pukul 2~3 pagi tu..?
Atau sekadar meneman hubby melangut sama..?
Laa ni dah masuk pusingan kalah balik (kalah mati tu istilah yg tak betoi).. 
Kalau tak mau balik lagi kena tanggung sendiri laa kan3..
Atau anda jenis orang tak kisah ttg bola..
 Apa jenis result pun tak kisah.. no hal..
 atau anda sekadar nak tau result je.. 
sekadar tak ketinggalanperedaran je kan..?
p/s- bila kita nak lihat berdera negara kita lak..?
 hhmmmm..
 bertanding lah bukan sekadar pi pacak bendera saja....
Okay!

Perbezaan Pendapat adalah Rahmat!

14 comments:

cemomoi said...

kali ni kawan termasuk kategori tak kesah hal bola, result pon tak amik tau, terasa lapang kepala

Zura said...

usah mimpila klau training keras sikit pun xboleh nk tempuh...mentaliti org kite...

LanaBulu said...

relax habih cemomoi...hee
tumpang syok je..

Zura..cuba juga bermimpi disiang hari kan..hee
orang kia ni manja kot..

ninie's corner said...

sekadar nak tau result jer....jgn dikatakan ketinggalan plk.....tp klu dah terbuka dpn mata...sekadar tgk tp tak menghayati pon......

LanaBulu said...

ninie's...maksudnya..kalau nak berjege mata 2/3 pagi tu ..mmg buang current je lah ye...hee

siti murni ishak said...

kategori ambil tau tapi tak fanatik sangat..hehehe. kalau ngantuk sangat, takyah susah2 berjaga..tido je.

mohdandmeriam said...

assalamualaikum lan..rumah makcik hanya 1 orang je yg suka tenguk bola..berjaga..yg lain semuanya tak kisah..

LanaBulu said...

SMI...eloklah tu..tidoq lagi best kan...
melayan mimpi..haaaa
besok segar nak pi koje..

LanaBulu said...

Makcik M&M...
itu mesti anak bujang kan...
jgn dok jerit sorang2 tengah malam dah lah..hee//goolll...

LanaBulu said...

Makcik M&M...
itu mesti anak bujang kan...
jgn dok jerit sorang2 tengah malam dah lah..hee//goolll...

DDrfauziah said...

Aslmkm Lan.
Kak G dah lama tak ambil pusing, jd tak pening! Hehe.
Dua jejaka di rumah pun sekadar tengok yg awal saja, jd senang la! :)

al-lavendari said...

salam.

saya memang tak minat bola. tapi bila baca blog kengkawan, rata-rata cerita tenatng bola. mahu tak mahu kena ambil tahu jugalahkan.

saya tak kisah siapa menang siapa kalah. kita tetap macam itu juga.

LanaBulu said...

Pak Ngah..
Kita masih lagi dok kalut dgn negara2 asean je...
itu pun lelah...hee
takpa lah..biaq kayuh pelan2 dari stop langsong ..hmm

LanaBulu said...

Kak G..
depa dok melangut pun rasa nya tak de lah rioh rumah kan...hee
p/s-kena warning sbb datin nak beradu...hee

Member2 Yang Dihormati..

luahan. .

u r invited

Kembalilah lagi, Ramadhan !



Frenz Media