Monday, March 08, 2010

Sayang Selasih~2

Pada N3 yg sebelum ini teman telah memberi nama yg berbinkan bapa dan ke atas sehinggalah bertemu kepada Junjungan Mulia Rasul kita. Beliau adalah Imam besar 4 mazhab iaitu Imam Syafie ilmuan terulung.
Bersama ini teman lampirkan sekali laman web yg sangat sesuai utk kita menjaga dan membina semula sala-silah kita ..
Berusahalah sekadar yg termampu..
InsyaAllah akan mengeratkan lagi tapi persaudaran sesama keluarga..
Laman web ini ..dulunya teman dapatkan dari Rusnanie (teman maya kita)..kalau tak silap teman..
Klik je kat sini pada sesiapa yg berkehendakkannya.

17 comments:

cemomoi said...

tima kasih banyak.. dah lama dengo program ni tapi lupa saja nak cari. sebelum ni buat secara manual aje...

Wanita Itu said...

terima kasih LB :)

Wanita Itu said...
This comment has been removed by a blog administrator.
TUKANG KATA said...

terima kasih info ni ya!
:)

TUKANG KATA said...

owh ya,laman web ni ttg family tree?bagaimana ya?

al-lavendari said...

saya dah mulakan Geni Family tree tu, tapi dia jadi Abd Hamid family pulak bukannya Hamzah family. tak apa nanti saya godek2 kasi sesuai !

IRIS said...

Salam LB...

Wah...bagus ni. Terima kasih atas info ini.

shaniza said...

Salam..
Terima kasih daun keladi...

Alimaz-Kembara Terasing said...

saya tau setakat tok wan saja...

Insan Marhaen said...

hari ini kita sapu laman orang. entah esok entah lusa orang sapu pula laman kita....

rosnanie said...

salam,
sistem Geni hanya effective bila ada yg berinovasi utk kaji sampai dalam. Dan yg bagusnya sistem ni, kita boleh tahu relative kepada relative kita kepada relative kita dan seterusnya. Semakin ramai yg menambah, makin banyaklah yg kita tahu.

Pakngah Lavendari, Geni ni kan guna omputihnyer cara, so intead of nama kita, dia akan guna surname kita lah iaitu nama ayah kita

LanaBulu said...

Terima kasih kembali pada semua yg beri..kita hanya berkongsi je..kan

IM..bukan sekadar sapu je ..harapnya biarlah bersama dgn doanya sekali IM...suasana indah tu ..moga2 indah luar dan dalam..

Serupalah kita Alimaz..

LanaBulu said...

Juga TQ for Rosnanie..

So far teman dah susun dan invite dan dah terkumpul > 300 orang..mmg terasa uummmpp..gitu..hee

LanaBulu said...

Juga TQ for Rosnanie..

So far teman dah susun dan invite dan dah terkumpul > 300 orang..mmg terasa uummmpp..gitu..hee

Nida said...

Cik abang pun tengah sibuk ber'geni" la ni...

zue said...

thank for the info.

Antonio Jose Pereira Costa said...

Bom dia! Agradeço a sua visita ao meu blogs. Desejo muiutas felicidades, saúde, e Paz nu Mundo. António José.

Member2 Yang Dihormati..

luahan. .

u r invited

Kembalilah lagi, Ramadhan !



Frenz Media