Wednesday, August 05, 2009

Great Balancing

Ini lah pertama kali aku melihat pertunjukan sedemikian rupa. TQ for Lina kerana mengirimkan vedeo ini. Memang hebat binatang ni. Padanlah sebelum ini, dari gambar2 yg dipaparkan kadang2 amat mencurigakan kesahihannya. Apa tidaknya dgn gaya bersahaja memanjat bukit/gunung. Di celahan batu2 pulak tu. Mat spider yg selalu dok panjat bangunan tu pun kena guna powder utk grip. Dgn kaki seperti kuda dan lembu atau kerbau memang mencabar akal bahawa binatang ni adalah pakar memanjat gunung/bukit berbatu. Tapi itulah kehebatan ciptaanMu. SubhanaAllah.
Perbezaan Pendapat bukanlah Per pe cah an !

2 comments:

Arif Omar said...

WOW BAGUS SEKALI IMBANGANNYA. DI BELAH KUALA NERANG PUN BANYAK KAMBING GURUN NI, BALING YANG PALING BANYAK . TAPI SI MELAYU TAK ADA KERJA LAIN. DIBUNUHNYA BINATANG NI NAK BUAT UBAT KERAS. HANYA SEKALI PAKAI AJE LE.

2. PG INGATKAN LANA BULU NI DI SERAWAK. RUPANYA DIKEDAH. TAK PERNAH DENGAR PULAK ADA KG LANA BULU DI KEDAH. 6 TAHUN TINGGAL DI A SETAR DAN SUNGAI PETANI. hABIS LE JELAJAH KEDAH TU PERGI MANDI AIR TERJUN DAN MEMANCING. TAK JUMPA PUN DAN TAK PERNAH DENGAR PULAK ADA KG LANA BULU. HAIRAN JUGA YE. PG INI MEMANG LIGAT BERJALAN NI. HAIRAN, HAIRAN.KEJAP LAGI PG NAK CUBA CARI DALAM GOOGLE MAP PULAK. DAPAT GAMBAR TERKINI

LanaBulu said...

heee,..tak sangka lah pulak kambing ni orang buat ubat..tu..Sepatutnya kalau baik dan berguna dibela dan dikembang biak lah..boleh export ubat tu..kot2 nak lawan viagra..hhmmm.

Member2 Yang Dihormati..

luahan. .

u r invited

Kembalilah lagi, Ramadhan !Frenz Media