Wednesday, April 25, 2012

Tak sedar di untung!

DSC00031

Sipolan ini dgn megah mengaku melakukan pembunuhan. Berbangga lagi tu. Sombong, bongkak.. tak waras kelakuannya..

Simpan utk apa lagi makhluk lagu ni? Simpan pasai dia bukan muslim.

DSC00033(1)

Ini lah makhluk berjiwa setan.. manusia yg tak bertamadun dan tak sesuai hidup kat atas muka bumi ini..

DSC00034(1)

Adakah media akan merubah perspektif terhadap orang2 Islam? Payah dan bahkan umat Islam semakin tercabat dgn pengubalan beberapa undang2 yg melarang kebebasan orang Islam terutamanya kaum Muslimah.

DSC00032(2)

Sipolan ini sepatutnya digari tangan dan dirantaikan kaki seperti “kunta-kinte” dizaman mula2 kemasukan warga kulit hitam ke bumi Red Indian (la ni USA)

Semoga sipolan ini akan menerima perbalasan seberapa segera dan memberikan ‘pemutihan kesedaran’ kepada penduduk eropah terhadap kebaikan Islam dan amalannya.

4 comments:

Nida said...

Moga-moga ramailah lagi insan macam si polan ni sebabnya baru orang Barat buka mata bahawa keganasan itu general, bukan pada org Islam jer...

p/s: Pak Lan, blog Pak Lan ni kena Malware Viruslah...

Mohd Yazan Mansor said...

Memang dah ramai pun spesis lagu ni..cuma tak gah dalam news..
TQ ttg maklumat virus tu..

~~zana@pb~~ said...

Bukan gari je, wajib pancong.

Mohd Yazan Mansor said...

Sokong!
Kita seperti dipermain2kan..

Member2 Yang Dihormati..

luahan. .

u r invited

Kembalilah lagi, Ramadhan !



Frenz Media