Wednesday, April 04, 2012

Hanya sekoq

 

Nampak cantik sekalipun jualannya tinggal seekor sahaja.

Bila berbaki satu maka tak dak pilihan lagi..

Kalau teringin sangat tu terpaksa lah ambik..haa Confused smile

DSC00012

Ikan bawal emas?..kalau kena dgn masakan memang sedap…Thumbs up

DSC00010

RM8 sekor tu kira murah kan..kalau nak dibandingkan dgn masa dan belanja utk kelaut kan3.. Hot smile

DSC00011

Apa pun teman tak beli..pasai tak berkenan..dan tak cukup pun hanya sekoq..

Apa pun sekadar jadi peneman datin gi shoping…just follow je lah..mengayap dan main2 dgn anak bongsu.. Girl

DSC00014

6 comments:

siti murni said...

Ada jugak bawal emas..ingat bawal putih, bawal hitam je...

Lana~Bulu said...

hhmmm.. 2x5 lah kita siti murni.. janji tahu yg kita sedang makan tika itu adalah ikan bawal kan3...hee

~~zana@pb~~ said...

Mcm tu rupa bawal emas? Biasalah org lelaki kena jd peneman je, layan anak, bawa bakul belanja. Apa yg penting, kerja sama.

Mohd Yazan Mansor said...

Honey lebih tahu apa yg diperlukan buat keperluan kat umah...dan dapat memilih yg terbaik..kalau teman main angkat dan cau je..janji cepat..so? main dgn anak adalah terbaik utk pengisian...kalau tak..mesti ada yg dok kena 'kejan' nanti kang..hee

Nida said...

kesiannya ikan tu sekoq2 je takde kawan.. nasib baik Pak Lan ada temankannya..:p

Mohd Yazan Mansor said...

Ye lah tu Maksu...
tak beli pun..mem tak berkenan..lagi pun.. dok pandai2 je..nanti kena masak kang..lagi haruu..heee
Teman kan adik laa senang...kan3..

Member2 Yang Dihormati..

luahan. .

u r invited

Kembalilah lagi, Ramadhan !



Frenz Media