Thursday, September 02, 2010

Tiket Tambahan

Semunya ini hanya sementara..
Segalanya adalah sebagai 'tiket tambahan' utk yahudi melakukan pembunuhan
yg biasa dilakukan terhadap umat Islam Palestin..
tak kira kanak2 , wanita maupun orang tua..
Melintang patah.. membujur hancur.. berselindung pun hangus..
dik keganasan kerja-tangan yahudi ni..
Pun begitu ada kutu yg lagi dok main wayang...
masih lagi dok nak 'berlakon dgn plan perdamaian'..
Dari negara yahudi sekangkang kera hinggalah ..
Palestin sendiri yg menjadi sekangkang monyet..
Sedangkan para Nabi dari kalangan bangsa mereka pun dibunuhnya..
inikan pula rakyat biasa yg dipandang setaraf binatang..
masih lagi dok berangan..berangan.. berangan.. si-yahudi tu nak berdamai..
wal-hal spesis ini hanya menggunakan misi itu just utk berehat ..
then mengganas semula.. pun begitu masih juga tak mau2 faham..!

4 pendatang Yahudi ditembak mati

Perbezaan Pendapat adalah Rahmat!

10 comments:

Ain said...

entah bila la perang ni akan berakhir....

kesian mereka yang tak bersalah jadi mangsa....

huhuhu...

al-lavendari said...

pengajarannya kita janganlah leka lagi.

kita kena kuat, kaya dan bijaksana barulah dipandang orang. saiz negara dan bilangan penduduk bukan ukuran.

tapi kita masih lagi sebok merempit, menagih, meragut dll.

Zura said...

tok sahlah percaya jnji2 yahudi..dasar bangsa d laknat...

Lana~Bulu said...

Ain..Perang akan berakhir bila dah jadi abu atau arang..

Lana~Bulu said...

Merempit..meragut..apatah lagi menagih..kitalah juara,..
segalanya diambang kemusnahan..bila bilia harapan bangsa bagaikan hidup segan mati tak mau...
pakngah kena tolong...

Lana~Bulu said...

Zura..sapa yg percaya??
kita? meman tak percaya janji sikafir yahudi ni..tapi bosss2 yg dok pi misi damai tu?? siap besalam..itupun kalau siyahudi tu lentok sikit siap peluk sekali gamaknya...
tak sedaq diri langsong..
sia2 dok mengadap Quran tapi tak ikut..meaning nya..

cemomoi said...

nani muhammmad pesan orang islam tak akan masuk dalam lubang biawak untuk kali kedua malangnya kita suka pulak dok dalam lubang tu

Lana~Bulu said...

Bukan sekadar dok dalam lubang cemomoi..siap dgn support lagi depa tu...

RAM said...

Salam ziarah.
Itu sudah jelas dari dulu lagi!
Tapi Arab Islam pun lupa! Islam sedunia pulak tidak bersatu. Jadi Yahudi bebas mengganas!

Lana~Bulu said...

RAM..dunia arab diberikan dugaan dgn kemewahan yg mebinasakan..takut mati dan terlalu cintakan dunia tanpa ambik pusing jiran tetangga..
lihatlah seperti di QATAR tu...terlalu hebat..tapi sedara kat palestin..??

Member2 Yang Dihormati..

luahan. .

u r invited

Kembalilah lagi, Ramadhan !



Frenz Media